2014'de yollarımız güvenli olsun

2014

İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, güvenli bir trafik ortamının oluşması ve kazaların önlenmesi için çalışma yaptıklarını söyledi. Kapasitesinin üstünde yolcu alanların cezaya tabi tutulacağını hatırlatan Kartal, şoförleri bu konuda uyardı.

GÜVENLİ BİR TRAFİK ORTAMI SAĞLAYACAĞIZ
İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, yaptığı açıklamada, güvenli bir trafik ortamı sağlamak ve trafik kazalarındaki ölüm, yaralanma ve maddi kayıpları azaltmaya yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Ekiplerin bu kapsamda son iki hafta içerisinde 378 yolcu minibüsü üzerinde uygulama yaptıklarını belirten Kartal, şehir içindeki minibüsleri, Millet Caddesi, Samsun Bulvarı, Alpaslan Pehlivanlı Bulvarı`nda; şehir dışından gelenleri ise Kayseri yolu Hurdalık Mevkii ve Ankara karayolu üzerindeki Organize Sanayi Bölgesi (Osb) girişinde denetlediklerini belirtti.

DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI
Denetimlerin sabah ve akşam yolcuların yoğun olduğu saatlerde yapıldığını kaydeden Kartal, "Yapılan denetimlerde fazla yolcusu olan, bilet düzenlemeyen, indirme-bindirme kurallarına uymayan, terminalden çıkış almadan ara duraklarda yolcu indirip bindiren minibüs sürücüsüne idari para cezası uygulanacak. Teknik kusuru tespit edilen minibüsler ise trafikten men edilecek” dedi. Koltuk kapasitesi üzerinde ayakta yolcu alan minibüsler üzerinde denetimlerin devam edeceğini dile getiren Kartal, "Amacımız ceza yazmak değil, halkımızın güvenli ve rahat bir şekilde yolculuk yapmasını sağlamaktır. Trafik kazaları sonucundaki ölüm, yaralamaları ve maddi kayıpları azaltmaktır." ifadelerini kullandı.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ